Bad&Våtrom

Vi har veldig god og bred erfaring med rehabilitering av våtromssoner.
Derfor kan vi tilby til våre kundene forkjellig tipe løsninger etter behov.

Moderne bad (Moderne baderom byr på rene linjer, stilsikre fargevalg og elegante løsninger. Vi har ett utvalg med produkter i alt fra baderomsmøbler til flis og armaturer som gir deg ett elegant og moderne preg på baderommet. Bestill en befaring fra oss idag så kommer vi ut til dere og hjelper med å skape gode løsninger!)

Klassiske baderom (Klassiske baderom sikrer at ditt nye bad ser like bra ut om 15 år som den dagen vi ferdigstiller det! Klassiske, utprøvde produkter og løsninger i ett design som passer alle sikrer verdien av din investering hvis du noengang skal selge hjemmet ditt. Ta kontakt idag for en hyggelig befaring!

Spesielt disain bad (Ønsker du deg noe helt spesielt som reflekterer deg? Vi hjelper deg med å gi baderommet ditt særpreg!

Ikke alle mennesker er like og vi hjelper deg med å finne akkurat de løsningene som passer for deg, vi har gode avtaler hos en rekke nisjeleverandører som leverer akkurat de produktene dere leter etter! Ta kontakt idag for en hyggelig befaring!

Eksklusive bad (For mange er badet ett rom for total avslapning og frihet fra stress fra en hektisk hverdag. Vi tilbyr sine kunder komplett skreddersøm av våtrom med veiledning gjennom hele prosessen av en dedikert prosjektleder. Vi koordinerer spesialister og interiørdesignere for å lage nettopp ditt drømmebad, privatspa eller rekreasjonsområde. Vi samarbeider med en rekke leverandører av spesielle og eksklusive baderomsløsninger som muliggjør en helt spesiell kombinasjon av løsninger, håndverk og materialer.

Hele rehabiliteringsløpet er lagt opp rundt dine ønsker. Prosessen starter med ett møte med vår prosjektleder og en interiørdesigner som designer din løsning til minste detalj, etter man er enige om en løsning har dere kun ett kontaktpunkt å forholde dere til – vår prosjektleder.

For disse løsningene legger vi ekstra vekt på at du skal kunne fokusere på din tid, mens prosjektlederen vår tar seg av alle aspekter av prosjektet.

Pusse opp bad

Når man enten begynner å bli lei av baderommet eller det begynner å bli gammelt, er det på tide å tenke på å pusse opp badet. Dette er vanligvis en kostbar jobb, og kan være upraktisk å koordinere om det pågår for lenge i en bolig hvis man skal bo der samtidig. Det er derfor kritisk at man får jobben gjort raskt og effektivt slik at man ikke må leve med alternativer altfor lenge.

Baderommet er noe de fleste bruker hver dag, og da blir det raskt upraktisk når man ikke har tilgang på bad i boligen mens arbeidet pågår. Men vi kan pusse opp bad billig for deg og jobber raskt og smidig slik at du kan begynne å benytte det nye badet så snart som mulig. Om du skal pusse opp lite bad eller stort bad, så vil vi gi deg et godt tilbud for å gjennomføre jobben.

Vi hjelper med oppussing av bad, eller baderomsrenovering om du ønsker å modernisere grunnstrukturen til baderommet også.

Å renovere baderom er en noe mer omfattende jobb, men vi vil likevel gi deg så godt tilbud som mulig slik at oppdraget skal være en hyggelig opplevelse for deg.