Transporttjenester

Vi er et veletablert transport firma som spesialiserer oss på transporttjenester. Vi fokuserer spesielt på den personlige kommunikasjonen med kundene.

Hos oss samarbeider du direkte med våre trafikkledere, og med dette ønsker vi å oppnå tillit og trygghet hvor vi til en hver tid er oppdatert på kundens behov.

Vår målsetting er å tilby privatpersoner såvel som bedrifter et langsiktig, effektivt og sikkert transporttilbud. Vi har per dags dato flere ansatte med lang og bred erfaring innen bransjen, som yter sitt ytterste for å møte dine behov som kunde.

Vår visjon er å gjøre våre kunder bedre, og hjelpe dem med lokal og nasjonal vareflyt. Det er de varige kundeforhold som er vårt varemerke, hvilket betyr fokus på de mellommenneskelige forhold like mye som de tekniske løsningene. Som kunde hos oss vil du raskt oppleve at vi er seriøse i alle ledd.

Punktlighet, kvalitet og service er viktig for oss. Kunden skal være trygg på at varen kommer hel fram og til avtalt tid, med den beste servicen som er å oppdrive. Materiell, sjåfører og hele selskapet skal holde et høyt nivå, slik at våre kunder kan ha tillit til oss.

KONTAKTINFO TRANSPORTTJENESTER

Flyttetransport

Vi er spesialister på flytting og tilbyr et fullt spekter av tjenester innen flytting. Om du ønsker kan vi være behjelpelig med pakkejobben og lagringen av ditt flyttegods i forbindelse med flyttingen.

Pakking

Er du på flyttefot? i tillegg at vi frakter varene dine tilbyr vi også pakketjenester for en sikker og trygg transport til destinasjonen.

Godstransport

Har du behov for transport av stykkgods eller større kolli? Hos oss har du en pålitelig transportør med profesjonalitet og kvalitet i alle ledd. Godstransport fra oss tilbyr de høyeste standardene på området.

Varetaxi

Har du noe som skal fra A til B eller har du flere hentinger og leveringer?
Da er VareTaxi noe for deg.
Spar tid og penger.